Články v kategorii Weby

A fotíš ještě vůbec?

Přidáno 30. 1. 2019

Ale jo, jen to už nějaký čas není nikde moc vidět… Důvodů, pro které jsem koncem roku 2013 vypadla z rytmu přidávání článků na vlastní web, je povícero. Nedostatkem času počínaje a technickými problémy konče.
Celý článek

Moruška místo třešinky na narozeninovém dortu

Přidáno 15. 8. 2011

Právě před rokem jsem na tomto webu zveřejnila první článek. Nazvala jsem ho Vlastní web – nutné zlo? V tu chvíli jsem netušila, jak často stihnu články a fotky přidávat a jestli vůbec bude někdo, kdo sem opakovaně zavítá. Při přípravě webu jsem si vypsala náměty, které bych jednou chtěla zpracovat. S trochou zvědavosti jsem do nich teď nahlédla.
Celý článek

Nejlepší jazyková příručka

Přidáno 31. 10. 2010

Na střední škole se s námi češtinář moc nemazlil. Diktátů jsme psali opravdu hodně a známky za ně lítaly všelijaké. Ale dosáhl svého – velká část třídy prostě záludnosti mateřského jazyka chtě nechtě vstřebala. Jenže někdy nevím, jestli to vlastně není špatně. Hlavně v cizích textech si chyb všímám velmi rychle.
Celý článek

Vlastní web – nutné zlo?

Přidáno 15. 8. 2010

Webů je tolik, že se mi dlouho do tvorby vlastního nechtělo. Bylo mi jasné, že jeho příprava spolkne nemálo času a energie. Navíc je mnohem pohodlnější kriticky hodnotit pokusy ostatních, než se pachtit s vlastními stránkami.
Celý článek

© Copyright Radka Páleníková 2010 - 2024. All rights reserved. For any using of photography and text contact author.
Jakékoliv použití fotografií či textů bez svolení autorky není dovoleno.
web created by Martin Patera
Template by W3layouts